Група за творци- аматьори.
Жалко, че не ги послушах!
Още готвя.
Първите съвети спазих.
Смених заврялата вода.
После сложих лука и гьозума:
Казаха дамите да туря доматите след като заври, ама сърце не трае!
Исках да приключи бързо, но с тия домати съм протакала процеса.
Ужас!
Поне сол не сложих!
А мислех да си легна рано...
Можех да хвърля съдържанието на тенджурата, но не ми позволиха.
Сложих солта.
Каквато и да е развръзката, никога повече няма да се хвана с такава сложна, скучна, трудоемка и адски НЕвкусна манджа за мен!
Казах!
БобъТ:
Справих се!
Чакам оценката на Джо!
Той пожела тая манджа и трябва да ми целува ръцете, че се навих да отделя толкоз часове. :))))
.
10 коментара:
Търпение,Док,майката му е търпение при варенето на боба.:а
Никога не е късно :р
Браво на набора :а Не изглежда зле на снимката :)
Смени ли му водата? :ф
ДАААААААААААААА
ха, ха моят боб ще бъде изхвърлен, поради решението на хладилника да спре да работи точно тази вечер :л
Направо си е суперски бобът,само дето не му е времето за четвъртък вечер...Аз по принцип го слагам във вода да се накисне от петъка вечерта и го варя в събота сутринта.Обаче каквито и усилия да ти е коствал,изглежда вкусен,Док!Тъй,че не се заричай,че "никога повече няма да се хвана с такава сложна, скучна, трудоемка и адски НЕвкусна манджа за мен",щот се не знае за кой любим човек би се жертвала отново да повториш тоз подвиг.Айде лека вечер!:)
Е аз за кво се жертвах мислиш? Ич не обичам боП. Дано Джо го уцени!
Ще го оцени,аз вярвам!:а
Аз го варя в тенджера под налягане за 45 мин. и после го отварям,слагам подправките дом. сос готов си имам,сол,и го запържа със малко брашинце и червен пипер /обожавам миризма на пържен червен и пер,и от него не боли стомах,както го набеждават/и стане дори разварен,а Петър го обича по-дрънкащ-като твоя.Аз не ям от него,защото не вечерям манджи,а през деня съм на работа /по обясними причини/ :в
Публикуване на коментар
Коментарите на хейтърите ще бъдат изтривани.