четвъртък, 21 юни 2012 г.

За първи път готвя боб

Помагаха ми едни творци- аматьори като мен от една наша група:
Група за творци- аматьори.
Жалко, че не ги послушах!
Още готвя.
Първите съвети спазих.
Смених заврялата вода.
После сложих лука и гьозума:



Казаха дамите да туря доматите след като заври, ама сърце не трае!
Исках да приключи бързо, но с тия домати съм протакала процеса.
Ужас!
Поне сол не сложих!
А мислех да си легна рано...
Можех да хвърля съдържанието на тенджурата, но не ми позволиха.




Сложих солта.
Каквато и да е развръзката, никога повече няма да се хвана с такава сложна, скучна, трудоемка и адски НЕвкусна манджа за мен!
Казах!
БобъТ:






Справих се!
Чакам оценката на Джо!
Той пожела тая манджа и трябва да ми целува ръцете, че се навих да отделя толкоз часове. :))))



.