неделя, 26 февруари 2012 г.

Пълнени гъби, пълнена чушка и ...

Отдавна ми се ядат.
Никога не съм яла.
Дори и днес не влизаха в плана ни докато в един магазин, купувайки моркови направо ни извадиха очите!
Огромни печурки!
Ами ся?
Там дето отивах няма Интернет.
Да гепна рецепта де!
Но по беглите ми спомени бяха все едни или постни или адски префърцунени.
Нямам и наблюдения в нашето семейство, защото майка ги прави или на каша или с пържоли.
С какво разполагах преди предателските гъби:
2 моркова.
2 домата.
1 червена чушка.
Сирене.
Праз.
Топено сирене.
1 краставица и ... електрическа тенджера!!!
Никога не бях виждала, камо ли да ползвам.


Салатата:


Пълнената чушка:


И ... сагата с печурките.
Не искам да ставам досадна, но ще споделя само още едно мое мнение:
Винаги когато става въпрос за пълнени зеленчуци ми изниква думата канибализъм:
Вземете пънчетата от гъбите, вътрешността на патладжана, тиквичките ... разбъркайте ги с еди кво си и пак ги нахакайте вътре! 
Ми не е ли канибалско?







И обща снимка:



Дали защото бях адски гладна, но никога не бях яла толкова вкусни неща накуп!
(Ама как сама се хваля само).
Извинете датата и часа на снимките, но снимах с немоят фотоапарат и не исках да орязвам снимките.

А ето и гъбите ми А - Ла - МариЮ:
Чесън и масло на дъното. По нагоре сирене с червена чушка и за капаче маслинка, завита с кашкавал и магданозец.




Снимки: Аз 

.